0481-356940 A3plagen@planet.nl

Onkruidbestrijding

Bent u op zoek naar een bedrijf dat onkruid goed kan bestrijden? Wij weten ons hier wel raad mee en zijn zeer ervaren met het behandelen van onkruid. Zoekt u dan ook niet verder naar een bedrijf wat onkruid voor u kan behandelen, maar neem contact met ons op! Of u nu particulier of een bedrijf bent, wij kunnen u verder helpen. Onkruid bestrijden is onze specialiteit. Binnen een handomdraai hebben wij uw onkruid behandeld.

A3 plagenbestrijding uit Elst is de specialist als het gaat om onkruidbestrijding. Uiteraard doen wij dit met een methode die door de Nederlandse wet is toegestaan. Op het gebied van onkruidbestrijding kennen wij meerdere toepassingen:

 

Onkruid op verharding

Parkeerplaatsen en verhardingen rond gebouwen en woningen bestrijden wij door middel van verbranding. Voor particulieren, bedrijven en sportverenigingen.

Onkruid op onverharde plaatsen

Onverharde plaatsen zoals grind en steenpuin behandelen wij door middel van chemische bestrijding.

 

onkruidbestrijding

onkruidbestrijding

Onkruidvrij gazon

Een gazon wordt onderhouden door het regelmatig te maaien en te bemesten. Nog beter is om ook eens per jaar een onkruidbestrijding te laten uitvoeren, bijvoorbeeld tegen madeliefjes, klaver, paardenbloemen, boterbloem enz. De behandeling kunnen wij voor u uitvoeren. Ook het bestrijden van mos zit bij ons in het pakket. Het resultaat van de onkruidbestrijding is een prachtig gazon.