0481-356940 A3plagen@planet.nl

Ongediertebestrijding in Nijmegen

Als u last heeft van ongedierte in Nijmegen bent u bij A3 Plagenbestrijding aan het juiste adres. Wij opereren vanuit Elst (Gld), maar Nijmegen valt als plaats binnen het werkgebied van A3 Plagenbestrijding.Onze jarenlange ervaring op het gebied van ongedierte- en onkruidbestrijding maakt ons de beste keuze bij het verhelpen van uw overlast.

Dankzij onze brede ervaring zijn wij op de hoogte van de meest effectieve methoden om uw problemen met ongedierte op vakkundige wijze te verhelpen. Wij geloven in een werkwijze die de kern van het ongedierteprobleem aanpakt en niet alleen effectief is van korte duur maar ook op de lange termijn.Er hoeven lang niet altijd giftige biociden gebruikt te worden om uw probleem te verhelpen.Onze werkwijze is milieuvriendelijk en in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. Bij ongediertebestrijding gaan wij te werk volgens de HACCP en IPM methoden en wij beschikken over de desbetreffende certificaten.

Bel ons of vraag een offerte aan voor de bestrijding van uw overlast in Nijmegen.

Voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte kunnen wij u in Nijmegen van dienst zijn.

Soorten ongedierte:

Houtaantasters

Naast de bestrijding van ongedierte zijn wij ook specialisten op het gebied van effectieve onkruidbestrijding. Bel ons of vraag een offerte aan voor de bestrijding van uw overlast in Nijmegen. Wij zijn u graag van dienst.

 

Z├│ gaat ongediertebestrijding in Nijmegen in zijn werk

Bij het bestrijden van ongedierte in Nijmegen gaan wij volgens een aantal stappen te werk. Nadat we een afspraak hebben gemaakt komen wij ter plaatse om het probleem en de oorzaken daarvan in kaart te brengen. Wij bepalen nauwkeurig om welk ongedierte het gaat en op basis van de leefwijze en het gedrag van het betreffende plaagdier maken wij een plan van aanpak. Vervolgens wordt er een vaste prijsafspraak gemaakt voor de aanpak van het probleem waarna wij overgaan op de bestrijding van het ongedierte.

Bij het bestrijden van het probleem wordt niet alleen gefocust op het verdringen van het ongedierte maar ook op het verwijderen van de primaire levensbehoeften van het dier, zoals water, eten en schuilplaatsen zodat de plaag ook op lange termijn wegblijft.

Na de ongediertebestrijding doen wij nog een nacontrole om vast te stellen dat het probleem ook daadwerkelijk verholpen is en indien nodig worden corrigerende werkzaamheden bepaald.