Ongediertebestrijding in Arnhem

Als u op zoek bent naar ongediertebestrijding in Arnhem dan bent u bij A3 Plagenbestrijding op de goede plek. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheersen van ongedierte en onkruid. Wij zijn gevestigd in Elst (Gld), maar zijn werkzaam in het omliggend gebied en bestrijden dus ook ongedierte in Arnhem.

Wij hebben brede kennis op het gebied van ongedierte- en onkruidbeheersing en gebruiken de meest efficiënte methoden bij het oplossen van uw probleem. Preventie is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.Wij pakken ongedierteproblemen aan bij de basis zodat u niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn van de plaagdieren verlost bent.

Onze werkwijze is erop gericht om op effectieve wijze het ongedierte aan te pakken. Het gebruik van giftige biociden is lang niet altijd aan de orde. Het wegnemen van de primaire levensbehoeften van het plaagdier, zoals schuilplaatsen, water en voedsel is minstens even belangrijk en vormt een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Bij ongediertebestrijding werken wij volgens de HACCP en IPM methoden en wij zijn in het bezit van de betreffende certificaten.

Bel ons of vraag een offerte aan voor de bestrijding van uw overlast in Arnhem.

Voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte kunnen wij u in Arnhem van dienst zijn.

Soorten ongedierte:

Houtaantasters

Naast de bestrijding van ongedierte zijn wij ook specialisten op het gebied van effectieve onkruidbeheersing door middel van verbranding. Bel ons of vraag een offerte aan voor de bestrijding van uw overlast in Arnhem. Wij zijn u graag van dienst.

Zó gaat ongediertebeheersing in Arnhem in zijn werk

Wij werken volgens een aantal vaste stappen bij ongediertebeheersing in Arnhem, om u zo effectief mogelijk van uw probleem af te helpen.

Allereerst wordt er een afspraak gemaakt waarna wij ter plekke de omvang van het probleem en de oorzaak daarvan beoordelen. Wij stellen vast wat het betreffende overlastgevende dier is en bepalen aan de hand van de levenswijze en het gedrag van het dier ons bestrijdingsplan.Voordat wij tot actie overgaan wordt er eerst een prijsafspraak gemaakt.

Bij het bestrijden van ongedierte besteden wij ook veel aandacht aan wering- en preventiemaatregelen. Naast de ongediertebeheersing geven wij advies hoe u effectief het plaagdier kan weren, bijvoorbeeld door de elimineren van de primaire levensbehoeften van het dier zodat u er ook in de toekomst geen overlast van heeft. Naderhand controleren wij zorgvuldig het effect van de uitgevoerde ongedierte- en weringsmaatregelen. Indien nodig wordt een nabehandeling uitgevoerd.