Ongediertebestrijding in Andelst

Als u op zoek bent naar ongediertebestrijding in Andelst dan bent u bij A3 Plagenbestrijding op de goede plek. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheersen van ongedierte en onkruid. Wij zijn gevestigd in Elst (Gld), maar zijn werkzaam in het omliggend gebied en bestrijden dus ook ongedierte in Andelst.

Wij hebben brede kennis op het gebied van ongedierte- en onkruidbeheersing en gebruiken de meest efficiënte methoden bij het oplossen van uw probleem. Preventie is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Wij pakken ongedierteproblemen aan bij de basis zodat u niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn van de plaagdieren verlost bent.

Onze werkwijze is erop gericht om op effectieve wijze het ongedierte aan te pakken. Het gebruik van giftige biociden is lang niet altijd aan de orde. Het wegnemen van de primaire levensbehoeften van het plaagdier, zoals schuilplaatsen, water en voedsel is minstens even belangrijk en vormt een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Bij ongediertebestrijding werken wij volgens de HACCP en IPM methoden en wij zijn in het bezit van de betreffende certificaten.

Bel ons of vraag een offerte aan voor de bestrijding van uw overlast in Andelst.

Voor de bestrijding van de volgende soorten ongedierte kunnen wij u in Andelst van dienst zijn.

Soorten ongedierte:

Houtaantasters

Naast de bestrijding van ongedierte zijn wij ook specialisten op het gebied van effectieve onkruidbeheersing door middel van verbranding. Bel ons of vraag een offerte aan voor de bestrijding van uw overlast in Andelst. Wij zijn u graag van dienst.