wespen-bestrijding

A3 Plagenbestrijding is de specialist als het gaat om wespennest verwijderen. Heeft u last van wespen rondom uw woning, bedrijfspand of horecagelegenheid neem dan direct contact met ons op voor snel en effectief een wespennest verwijderen.

 

Wespenbestrijding

In het voorjaar begint de wespenkoningin geheel alleen haar eigen nieuwe nest. De koningin krijgt hulp om het nest verder uit te breiden als de eerste werksterwespen zijn geboren. Hout en riet zijn de bouwstenen voor de opbouw van het wespennest. De gewone wesp wordt in de volksmond ook wel de “limonadewesp” genoemd dit omdat de wespen graag op zoetigheid afkomen. In de zomer en vooral nazomer komen deze wespen veel voor op plekken waar veel zoetigheid is denk bijvoorbeeld aan een terras, woningen of restaurant. A3 Plagenbestrijding zorgt er voor door middel van wespenbestrijding dat u geen last meer heeft van wespen rondom uw woning of werkplek.

 

Wespennest verwijderen in regio Arnhem / Nijmegen

Heeft u in de omgeving van Arnhem en Nijmegen ook last van een wespennest. Een wespennest verwijderen is één van de specialisme van A3 Plagenbestrijding. U kunt heel erg gemakkelijk contact met ons opnemen en een afspraak maken en komen zo snel mogelijk uw wespennest verwijderen.

 

Wespen verjagen?

Wilt u zelf wespen verjagen? Ons advies is wanneer u een wespennest vindt, dat u dan direct deskundige wespenbestrijding inschakelt. A3 Plagenbestrijding raadt u af om zelf een wespennest te verwijderen. De professionals van A3 Plagenbestrijding komen uw wespennest verwijderen op een effectieve en veilige manier.

Wilt u een wespennest verwijderen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op en A3 Plagenbestrijding komt uw wespennest zo snel mogelijk verwijderen.