A3 Plagenbestrijding is de specialist als het gaat om de bestrijding van muizen.

  

De muis

muizen-bestrijden 

Lichaam: 7 tot 10 cm voor een volwassen muis. Staart even lang of soms langer dan het lichaam. Slanke bouw, spitse kop en grote oren.
Kleur:
  Op de rug lichtbruin tot donkergrijs
Gewicht: 15 tot 30 gram

 

Huismuizen komen in gebouwen voor op plafonds en vele andere plaatsen.Het zijn alleseters, maar bij voorkeur noten, graan en peulvruchten.Ze zijn voornamelijk ‘s nachts actief. Huismuizen  kunnen ziektekiemen verspreiden, voedselvoorraden bevuilen en knaagschade veroorzaken. Verstoren van de nachtrust en het achterlaten van urine, met als gevolg een muffe lucht. Een plaag kan voorkomen worden door  ventilatieopeningen van buitenmuren niet groter dan 0,5 cm te maken en voorkom zoveel mogelijk het aanbod van voedsel.

 

 

 

Muizen bestrijding door A3 Plagenbestrijding

 

Heeft uw ook last van ongedierte en komt u er maar niet van af? Dan is het de hoogste tijd om een erkend ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. A3 Plagenbestrijding is de specialist op het gebied van bestrijden van ongedierte. Heeft u bijvoorbeeld last van muizen, dan zorgt A3 Plagenbestrijding ervoor dat uw overlast binnen een mum van tijd is opgelost.

 

Muizen zijn kleine lastposten

 

Muizen zijn een van de vervelendste huiselijke plagen. De huismuizen zijn veelal te vinden op plafonds in gebouwen en op vele andere plaatsen. De vliegensvlugge beestjes zijn echte alleseters. Graan, noten en peulvruchten behoren tot de favoriete etenswaren van de muis. De muizen zijn met name in de nacht actief, vandaar dat u ze ook niet zo vaak ziet. De huismuizen kunnen echter een hele vervelende plaag zijn voor u. Muizen bestrijden moet dan ook gebeuren, gezien de muizen ziektekiemen kunnen verspreiden. Tevens kunnen er sporen van urine achtergelaten worden wat zorgt voor een muffe lucht. Het is dan ook zaak dat het ongedierte zo snel mogelijk wordt bestreden. Daarvoor schakelt u de hulp in van A3 Plagenbestrijding.

 

Hoe de muizen te bestrijden?

 

Ventilatieopeningen van buitenmuren niet groter dan een halve centimeter voorkomt de kans op een muizenplaag. Geef de muis verder ook geen kans op het innemen van voedsel. A3 Plagenbestrijding pakt het muizen bestrijden op een professionele wijze aan. Muizen worden bestreden met de eenvoudige methode van een muizenval, maar ook met gecompliceerde methoden. Een van de methodes dis het plaatsen van een lokdoos met rodenticiden. Ook maakt men gebruik van het  plaatsen van stootvoegroosters. Voor het bestrijden van muizen heeft A3 Plagenbestrijding altijd een geschikte oplossing in huis.

 

Schakel A3 Plagenbestrijding in voor bestrijden van ongedierte

 

Heeft u dus last van een muizenplaag aarzel dan niet en schakel A3 Plagenbestrijding voor deze klus in. Het jonge en dynamische bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte en doet dit op een professionele wijze. Op een effectieve manier wordt uw overlast bestreden. Op een eerlijke en transparante wijze vindt communicatie met u plaats, waarbij afspraken altijd worden nagekomen. Alle werkzaamheden worden volgens de Nederlandse wetgeving uitgevoerd. Heeft u nog last van ongedierte of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met A3 Plagenbestrijding!